Objective_Body

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

PIATOK - Ďeň váženia

Neviem, či je to tými stresmi kvôli blížiacim sa štátniciam, alebo že ozaj stačí jesť len vtedy, keď je človek NAOZAJ hladný, lebo som som odvážila, váha ukázala 67,3kg.
KILO DOLE
:-) Huraaaa, to je viac, ako som čakala. Vôbec teraz necvičím, lebo sedím len nad knihami a po pravde nemám ani chuť. Jem fakt len vtedy, keď žalúdok protestuje, ale neprejedám sa. Základ je piť veľa vody a preto to už ani nepíšem, lebo pre mňa je to samozrejmosť. 2-3 l denne vypijem určite.

Inak s tými jedálnikmi som prestala, vedela som, že ma to nebude dlho baviť :D Veď som sa usmernila, teraz kontrolu nepotrebujem.
Rozmýšľam nad prehreškami z tohto týždňa:  sladkosti nejem žiadne, ale mala som jednu kokosovú guľku vlastne. Tuším v pondelok som si dala 3 kúsky pizze a v stredu trošku hranolkov. Okrem toho inak všetko zdravé - zeleniu, ovocie a bielkoviny Čo mi chutí posledné dva dni úplne, že najviac Moravská tlačenka (zn.Hyza). Len 165kcal/100g. Kedysi som ju neznášala, ale pravdepodobne by som zabíjačkovú tlačenku ani nedala. Táto je pikantnejšia a sú v nej veľké kusy kuracieho mäsa.
A ešte čo teraz často jedávam ako prílohu - cíbiky :D Veď je sezóna :)

Steps to victory | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014